Benvingut a seremmesamables.com

¿En què es basa el bon tracte i un servei de qualitat ben proveït?

En un personal despert i entregat…

En una organització enfocada al client…

En donar el que ens agrada rebre…

Poder també en exigir el tracte merescut…

Aquest es un fòrum fet a la seva mida amiga/amic… Pel que até i el que és atès. Deixi’ns saber què l’hi agrada rebre com a tracte, comparteixi amb nosaltres les seves experiències quan va a un hotel, a un restaurant, estació, aeroport o a qualsevol oficina o centre comercial on l’atenguin. Ens agradaria conèixer la dimensió del que Vostè espera, aquell intangible que passa tan desapercebut, però que te tanta importància. ¿Son ells, som nosaltres? ¿Serem capaços de ser més amables? Creiem que sí. Perquè a tots ens agrada estar ben atesos, especialment quan passem a l’altra banda. No ens preocupa tant saber si la qualitat dels plats de la carta estava a l’alçada de les seves expectatives. Ni tant sols si el preu estava ajustat a lo servit, si no més be com li han servit. Tampoc si l’hotel tenia unes vistes esplèndides o si les seves instal·lacions feien caure d’esquena, però en canvi si ens preocupa molt de quina manera el personal en allà contractat li va dispensar el tracte a Vostè. No ens interessen els primers aspectes, bàsicament perquè per a complir la seva comesa, no es necessària la Qualitat de Servei. Donat que aquí tants anys (i encara ara en molts establiments) el mercat no els ha valorat, s’han fet inexistents. Per això es produeixen contínuament situacions que aboquen a la perplexitat i a la decepció. Ja estem cansats de tanta omissió per part de les empreses prestatàries i benevolència per part de qui paga. Serem amables, però no ens poden menysprear quan tenen una responsabilitat moral i social amb nosaltres com hostes i de cara als seus col·laboradors també, tant interns como externs.

Què poc costa ser una mica més amables ¿no creu? En general, en tots els aspectes de la vida, una mínima inversió, per exemple: un somriure ¡te un retorn tant immens! En el sector dels serveis, el que més ens aporta econòmicament i del que tots formem part, l’actitud i la generositat tenen un efecte crucial sobre el resultat aconseguit. En aquesta voràgine tecnològica que estem vivint sense qüestionar-nos, ens venen ara la idea de “Smart City”… No seria millor pensar en una “Friendly City”?

¿Què es el Fòrum Service Quality (o Associació per la Qualitat de Servei)? Una entitat que pretén ser transparent, independent i ètica. Com a ciutadà, a part de ser un professional del turisme, no em puc quedar indiferent al notar carències en el servei mínimament necessari. Menys encara al observar flagrants errades en les prestacions més bàsiques a les que tots tenim dret. El Fòrum canalitzarà aquestes deficiències.

Comparteixi amb nosaltres les seves experiències i fem d’aquest sector serveis un lloc desitjat i profitós. Es hora de millorar les condicions de treball, l’ambient, la productivitat i fins i tot el nostre benestar. ¿On i quan li han fet sentir-se un hoste afortunat? ¿On i quan es va sentir a disgust? Contacti amb nosaltres si es tant amable, de manera anònima o personalitzada, nosaltres ens encarregarem de pujar-ho a les esferes de decisió i de fer sentir la seva veu. Intuïm que ja ho sap, aquest es un moment important per a tots, un punt de inflexió en las relacions i la economia d’aquest país. ¿Podrem ser mes amables? Ho serem.